Meniuri la gratar (3)

April 7, 2010 Meniuri la gratar

Un meniu perfect pentru un gratar cu prietenii, pentru ca se poate desfasura pe o zi intreaga si este destul de diversificat ca sa intampine gusturile fiecaruia. De altfel, ajutorul lor la pregatiri este necesar si binevenit.

La un gratar mic, frigerea tuturor preparatelor a durat 2 ore (aveti nevoie de cateva kg de carbuni) si 2 ore pregatiri inainte.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Cocktail de fructe dupa reteta de aici.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Apa minerala cu lamaie si menta.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Cotlet de porc marinat peste noapte dupa reteta de aici.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Carnati umpluti dupa reteta de aici si frigarui de pui.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Ciuperci Champignon umplute, coapte la cuptor in paralel cu gratarul. (reteta aici)

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Salata de varza rosie si sfecla rosie.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Salata de rosii cu ceapa verde.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Chifle calde de paine.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Dovlecel la gratar.

Cartofi inveliti in folie de aluminiu si copti in jarul ramas.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Un desert foarte fin este ananasul copt pe gratar si ornat cu smantana dulce batuta.

meniuri la gratar cu carne de porc si pui, carnati, ciuperci, ananas, cocktail de fructe

Daca nu faceti gratarul acasa, puteti pregati chiflele si ciupercile dimineata si sa le transportati in folie de aluminiu. De asemenea, ciupercile pot fi pregatite de acasa si coapte pe gratar (in loc de cuptor).

Retetele la fiecare fel in parte, vor fi publicate in cursul saptamanii.

Comments (8)

 

  1. getaNo Gravatar says:

    foarte bun tre sa fie!am sa execut si eu in weekend

  2. AriNo Gravatar says:

    in intregime sau doar o parte? :)

  3. ligiaNo Gravatar says:

    :roll: Arata supeeeeer bine delicios !Multumim ! ;-)

  4. AriNo Gravatar says:

    Multumesc Ligia! Sper ca ai sa faci si tu :) .. ti-as recomanda un fel in mod special, dar toate sunt deosebite si gustoase :cool:

  5. [...] cucina.jugariu.ro « Meniuri la gratar (3) [...]

  6. [...] O sugestie de meniu cu care le puteti servi aveti aici. [...]

  7. [...] Dovleceii se fac de obicei la urma, dupa ce ati terminat celelalte feluri si jarul este mai slab. Tot acum puteti pune cartofi inveliti in folie, direct pe jar. Noi i-am servit cu acest meniu. [...]

  8. [...] ananas la gratar a fost servit ca desert la acest Meniu la gratar.  Impresioneaza prin prezentare si gust, cu conditia sa folositi ingrediente de [...]

Leave a Reply